Dr. Delphine Dhooge

Dr. Delphine Dhooge

Dr. Dhooge studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent en behaalde in 2010 haar diploma als arts. Nadien volgde ze 2 jaar specialisatie tot huisarts, waarvan ze 1 jaar de opleiding in Nederland heeft gevolgd. Na haar opleiding werkte ze als vervangend huisarts in verschillende huisartsenpraktijken rondom het Gentse. Zij was tijdelijk ook actief als consultatiearts bij Kind en Gezin en als poortarts in Maria Middelares (campus Sint Jozef) en in Az Sint-Lucas. Begin juni 2014 opende ze met veel enthousiasme haar eigen huisartsenpraktijk te Sleidinge.

Dr. Karianne Stockman

Dr. Karianne Stockman

Dr. Stockman studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent en behaalde in 2017 haar diploma als arts. Nadien volgde ze 2 jaar specialisatie tot huisarts, waarvan 1 jaar in AZ Sint-Lucas Gent op de diensten spoed en geriatrie en 1 jaar in deze praktijk. Na haar opleiding startte ze hier begin december 2019 met veel enthousiasme als volwaardig huisarts.

Elise De Muynck

Vanaf oktober 2018 werkt Elise De Muynck als klinisch psycholoog in de praktijk. Voor afspraken of informatie is ze te bereiken op het nummer 0468/30.88.99 of via haar website .