Dr. Delphine Dhooge

Dr. Delphine Dhooge

Dr. Dhooge studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent en behaalde in 2010 haar diploma als arts. Nadien volgde ze 2 jaar specialisatie tot huisarts, waarvan ze 1 jaar de opleiding in Nederland heeft gevolgd. Na haar opleiding werkte ze als vervangend huisarts in verschillende huisartsenpraktijken rondom het Gentse. Zij was tijdelijk ook actief als consultatiearts bij Kind en Gezin en als poortarts in Maria Middelares (campus Sint Jozef) en in Az Sint-Lucas. Begin juni 2014 opende ze met veel enthousiasme haar eigen huisartsenpraktijk te Sleidinge.

Dr. Sarah Coppens

Dr. Coppens zal vanaf 10/07/2023 tem eind januari de prakijk komen versterken. Zij zal telkens aanwezig zijn van maandag tem donderdag. 


Dr. Timon Debbaut (HAIO)

Dr. Debbaut studeerde in 2023 af als basisarts en zal zich nu verder specialiseren tot huisarts. Hij zal de eerste 18 maanden van zijn opleiding in huisartsenpraktijk Sanderus werken. Hij zal zelfstandig werken als arts, onder supervisie van Dr. Dhooge.  Elise De Muynck

Vanaf oktober 2018 werkt Elise De Muynck als klinisch psycholoog in de praktijk. Voor afspraken of informatie is ze te bereiken op het nummer 0468/30.88.99 of via haar website .