Dr. Delphine Dhooge

Dr. Dhooge studeerde geneeskunde aan de Universiteit Gent en behaalde in 2010 haar diploma als arts. Nadien volgde ze 2 jaar specialisatie tot huisarts, waarvan ze 1 jaar de opleiding in Nederland heeft gevolgd. Na haar opleiding werkte ze als vervangend huisarts in verschillende huisartsenpraktijken rondom het Gentse. Zij was tijdelijk ook actief als consultatiearts bij Kind en Gezin en als poortarts in Maria Middelares (campus Sint Jozef) en in Az Sint-Lucas. Begin juni 2014 opende ze met veel enthousiasme haar eigen huisartsenpraktijk te Sleidinge.

Dr. Timon Debbaut (HAIO)

Dr. Debbaut studeerde in 2023 af als basisarts en zal zich nu verder specialiseren tot huisarts. Hij zal de eerste 18 maanden van zijn opleiding in huisartsenpraktijk Sanderus werken. Hij zal zelfstandig werken als arts, onder supervisie van Dr. Dhooge.  Dr. Johan Wouters (tijdelijke extra arts)

Dr. Wouters zal voor een beperkte periode vanaf 1/7/2024 onze praktijk komen aansterken. 

Elise De Muynck

Vanaf oktober 2018 werkt Elise De Muynck als klinisch psycholoog in de praktijk. Voor afspraken of informatie is ze te bereiken op het nummer 0468/30.88.99 of via haar website .

Mirela Kadria

Mirela zal met veel enthousiasme ons secretariaat bemannen. Ze is elke werkdag aanwezig van 8-13u, met uitzondering van de donderdag.  

U kan bij haar terecht voor afspraken/huisbezoeken, voor administratieve vragen of acute problemen. Net zoals de artsen is zij gebonden aan het beroepsgeheim.