Afspraken september

In september is de praktijk beperkter beschikbaar. Dr Dhooge is nog in zwangerschapsverlof, Dr Stockman is afwezig. De vervangartsen (Dr Anseeuw em Dr Van der Burght) zullen anwezig zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag, cfr online agenda. Als u op woensdag dringend een arts nodig hebt, dan kan u beroep doen op een collega arts in de buurt. Vanaf 1 oktober is de praktijk weer continu te bereiken.

Telefonie september

De telefoon zal in september niet continue bemand kunnen worden (vnl niet op dinsdagnamiddag en woensdag hele dag.)  Onze excuses alvast voor dit ongemak. Vanaf oktober terug 100%.

Zwangerschapsverlof Dr. Dhooge

Dr. Dhooge is in zwangerschapsverlof juli tem september. Dr. Stockman krijgt bijstand van Dr. Anseeuw Edward en Dr. Van der Burght Kim die beiden consultaties in de praktijk zullen komen doen. Dr. Dhooge blijft actief achter de schermen en is ten alle tijde bereikbaar voor de collega's. 

In september gaat Dr. Stockman er na haar opleiding voor 3 maand tussenuit om dan in december officieel als vaste collega in de praktijk te starten. Dr. Anseeuw en Dr. Van der Burght staan in september paraat voor de vervanging. Vanaf 1 oktober is Dr. Dhooge terug. Wij danken u voor uw begrip.

Emailadres

Vanaf heden kan u ons ook mailen op huisartsenpraktijksanderus@gmail.com voor het doorsturen van documenten, eenmalig aanvragen voorschriften, ed. Let op: er worden langs deze weg geen afspraken gemaakt, alsook geen medisch advies gegeven! Gelieve de vorige prive-adressen niet meer te gebruiken aub. 

Online agenda vol?

Wegens drukte kan het soms zijn dat er geen plaats meer is in de online agenda. Dient u echter de dag zelf nog een arts te raadplegen owv hoogdringendheid, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Annuleren afspraak

Gelieve tijdig uw afspraak te annuleren aub. Bij het niet opdagen, zien wij ons genoodzaakt u een consultatie per factuur aan te rekenen zonder tussenkomst van de mutualiteit. 

Vroegtijdige zorplanning 

Denk eraan voor het te laat is… Spreek erover met uw naasten en uw huisarts/specialist!

Voor info www.palliatief.be

De documenten vindt u hier.

Nieuw nummer dokter van wacht: 1733
  • In de week: wacht wordt uitgevoerd zoals voorheen, met name door de artsen van Groot Evergem.
  • Weekend en feestdagen: Huisartsenwachtpost Meetjesland te Eeklo (of Wachtpost Gent indien dit voor u dichterbij is).
  • Zie link.