Legionella Evergem

Zie persbericht gemeente Evergem. 

Correcte info over Legionella vindt u hier.

Er is geen reden tot paniek. Wij zijn bedacht op een mogelijke infectie. Blijft uw koorts (>38.5°C) aanhouden en voelt u zich zieker en zieker, gelieve ons te contacteren. U preventief laten testen heeft geen enkele zin. Enkel indien er bij u een longontsteking wordt vastgesteld, zal er een test gebeuren.  


Nieuwe telefonie

Op vrijdag 22/03 schakelen we over van telefoniesysteem. Zoals sommige gemerkt zullen hebben, hebben wij de laatste maanden vaak problemen gehad waardoor wij niet bereikbaar waren. Dit buiten onze wil om. Wij vinden dit als huisartsenpraktijk onaanvaardbaar, vandaar de switch. Bij problemen, gelieve ons dit per mail te laten weten aub. 

Emailadres

Vanaf heden kan u ons ook mailen op huisartsenpraktijksanderus@gmail.com voor het doorsturen van documenten, eenmalig aanvragen voorschriften, ed. Let op: er worden langs deze weg geen afspraken gemaakt, alsook geen medisch advies gegeven! Gelieve de vorige prive-adressen niet meer te gebruiken aub. 

Online agenda vol?

Wegens drukte kan het soms zijn dat er geen plaats meer is in de online agenda. Dient u echter de dag zelf nog een arts te raadplegen owv hoogdringendheid, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Annuleren afspraak

Gelieve tijdig uw afspraak te annuleren aub. Bij het niet opdagen, zien wij ons genoodzaakt u een consultatie per factuur aan te rekenen zonder tussenkomst van de mutualiteit. 

Nieuw agendasysteem vanaf 1/03/2019

We zijn overgeschakeld op een nieuwe agenda. U dient zich eenmalig opnieuw aan te melden.

Nieuw nummer dokter van wacht: 1733
  • In de week: wacht wordt uitgevoerd zoals voorheen, met name door de artsen van Groot Evergem.
  • Weekend en feestdagen: Huisartsenwachtpost Meetjesland te Eeklo (of Wachtpost Gent indien dit voor u dichterbij is).
  • Zie link.
Op zoek naar een nieuwe locatie...

De praktijk zal op termijn moeten uitbreiden en is daarom op zoek naar een nieuwe locatie binnen centrum Sleidinge. Een stukje bouwgrond of een te renoveren pand,… Kent u iets, dan mag u dit graag laten weten!

Vroegtijdige zorplanning 

Denk eraan voor het te laat is… Spreek erover met uw naasten en uw huisarts/specialist!

Voor info www.palliatief.be

De documenten vindt u hier.