Verhuis praktijk

Na 10 jaar gevestigd te zijn in Sleidinge-Dorp, zijn wij verheugd u te kunnen mededelen dat Huisartsenpraktijk Sanderus binnenkort zal verhuizen naar een nieuwe locatie. Vanaf maandag 15/07 heten wij u van harte welkom op ons nieuw adres: Wurmstraat 78C (hoek Polenstraat en Wurmstraat).

Waar parkeren?

De parkeerplaatsen op ons terrein zijn uitsluitend bedoeld zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Voor overige bezoekers zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar rondom de praktijk. U kunt oa gemakkelijk parkeren op de parking van de Co Markt of aan Torenhof. Parkeren in de Wurmstraat is ook mogelijk, maar houd rekening met mogelijke hinder en het risico op een afgereden spiegel. Hou daarbij alstublieft rekening met de opritten van de buurtbewoners!

Tijdelijke extra arts

Dr. Johan Wouters zal vanaf 1/07/2024 tijdelijk onze praktijk komen versterken. Hoewel we blij zijn met zijn tijdelijke ondersteuning, willen we u erop wijzen dat de patiëntenstop nog steeds van kracht blijft. We blijven actief zoeken naar een definitieve oplossing om de continuïteit van zorg in onze praktijk (en Sleidinge) te waarborgen.


Wijziging uren bereikbaarheid 2024:

Vanaf 1/01/2024 gaat de wachtpost op VRIJDAG open vanaf 18u ipv 19u. Dit heeft tot gevolgd dat wij op vrijdag het wachtbandje om 18u ipv 19u zullen aanzetten. 

Patiëntenstop !!!

Door de toenemende drukte in praktijk zijn wij genoodzaakt een tijdelijke patiëntenstop in te voeren vanaf 1 januari 2022.

Wie reeds bij ons langskwam en een GMD heeft of wil in orde brengen, is nog steeds welkom! Ook gezinsleden van gekende patiënten, wonende op hetzelfde domicilieadres, kunnen er gerust nog bij. 

Indien u wenst dat wij u contacteren zo de patiëntenstop wordt opgeheven, vul dan onderstaand document in:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf5SormdRgqFxtTX2qzpmyfV7lq6-qPl-YwPjMGe9eByCiuGw/viewform?usp=sf_link


Online agenda vol?

Wegens drukte kan het soms zijn dat er geen plaats meer is in de online agenda. Dient u echter de dag zelf nog een arts te raadplegen owv hoogdringendheid, gelieve dan telefonisch contact op te nemen en te kiezen voor 'dringende medische vraag/spoed' in het keuzemenu. 

Afwezigheidsattesten voor 1 dag

Bent u eens een dag niet lekker, bijv door migraineaanval of buikgriep en denkt u dat 1 dag uitzieken genoeg is én u heeft geen fysieke consultatie nodig, maw u zou enkel komen voor een afwezigheidsattest voor de werkgever/school, dan kan u altijd een telefonische consultatie aanvragen. Stuur kort even een mail ‘dat u ziek bent en met de vraag of ik u even kan opbellen’. Voor meer dan 1 dag ziekte, dient u fysiek op consultatie aanwezig te zijn. Mensen met + zelftesten ikv covid, kunnen best ook via deze weg contact nemen.


Annuleren afspraak

Gelieve tijdig uw afspraak te annuleren aub. Bij het niet opdagen, zien wij ons genoodzaakt u een consultatie per factuur aan te rekenen zonder tussenkomst van de mutualiteit.