Zwangerschapsverlof Dr. Dhooge

Dr. Dhooge is in zwangerschapsverlof juli tem september. De praktijk blijft ten alle tijde open, muv. de week van de Gentse Feesten. Dr. Stockman krijgt bijstand van Dr. Anseeuw Edward en Dr. Van der Burght Kim die beiden consultaties in de praktijk zullen komen doen. Dr. Dhooge blijft actief achter de schermen en is ten alle tijde bereikbaar voor de collega's. 

In september gaat Dr. Stockman er na haar opleiding voor 3 maand tussenuit om dan in december officieel als vaste collega in de praktijk te starten. Dr. Anseeuw en Dr. Van der Burght staan in september paraat voor de vervanging. Vanaf 1 oktober is Dr. Dhooge terug. Wij danken u voor uw begrip.

Emailadres

Vanaf heden kan u ons ook mailen op huisartsenpraktijksanderus@gmail.com voor het doorsturen van documenten, eenmalig aanvragen voorschriften, ed. Let op: er worden langs deze weg geen afspraken gemaakt, alsook geen medisch advies gegeven! Gelieve de vorige prive-adressen niet meer te gebruiken aub. 

Online agenda vol?

Wegens drukte kan het soms zijn dat er geen plaats meer is in de online agenda. Dient u echter de dag zelf nog een arts te raadplegen owv hoogdringendheid, gelieve dan telefonisch contact op te nemen.

Annuleren afspraak

Gelieve tijdig uw afspraak te annuleren aub. Bij het niet opdagen, zien wij ons genoodzaakt u een consultatie per factuur aan te rekenen zonder tussenkomst van de mutualiteit. 

Nieuw agendasysteem vanaf 1/03/2019

We zijn overgeschakeld op een nieuwe agenda. U dient zich eenmalig opnieuw aan te melden.

Nieuw nummer dokter van wacht: 1733
  • In de week: wacht wordt uitgevoerd zoals voorheen, met name door de artsen van Groot Evergem.
  • Weekend en feestdagen: Huisartsenwachtpost Meetjesland te Eeklo (of Wachtpost Gent indien dit voor u dichterbij is).
  • Zie link.
Op zoek naar een nieuwe locatie...

De praktijk zal op termijn moeten uitbreiden en is daarom op zoek naar een nieuwe locatie binnen centrum Sleidinge. Een stukje bouwgrond of een te renoveren pand,… Kent u iets, dan mag u dit graag laten weten!

Vroegtijdige zorplanning 

Denk eraan voor het te laat is… Spreek erover met uw naasten en uw huisarts/specialist!

Voor info www.palliatief.be

De documenten vindt u hier.